Madkammeraterne - Hvad er nu det?

Indsendt af Admin d. 30 November 2010 | 0 Kommentarer

Tags: , ,

Hvad er madkammeraterne og hvad kan jeg bruge det til?

Madkammeraterne er blevet til for hjælpe de mange madklubber der findes i danmark. Madklubber af mange forskellige arter ligefra let tilberedt kollegiemad til avancerede højgastronomiske feinsmecker-måltider. Uanset om din madklub er det ene eller andet er jeg sikker på at du vil kunne gøre nytte af sitet her.

Find dato

En af de vigtigste ting i en madklub er planlægning. Hvem kan og Hvornår kan de? På madkammeraterne kan du oprette en "Find dato" som giver dig mulighed for at foreslå 5 forskellige datoer. Alle medlemmerne i din madklub kan så afgive stemmer til og fra på de mulige datoer. På den måde kan arrangøren af det næste event let finde ud af hvilken dato der passer selskabet bedst.

Events

Når du og dine madkammerater har fundet en passende dato kan du oprette en reel invitation til et event. Du kan vælge at sende en mail ud til alle de madkammerater (dem som er medlem af din madklub) så de med det samme ved at de nu er blevet inviteret. Invitationen giver et overblik over hvem, hvad og hvornår. Dine madkammerater kan her melde sig til og fra så du let kan holde styr på hvem der rent faktisk har tænkt sig at komme.

Beskriv jeres events

Når i sammen har nydt mad og drikke kan det være sjovt at skrive et lille blogindlæg om:

  • hvad i fik at spise
  • hvor godt det smagte
  • om vinen passede godt til
  • hvor længe i blev ved

Det sammen med nogle gode billeder kan i bruge som en slags logbog over jeres samlinger - det kan være rigtig sjovt at se tilbage på.

Opskrifter

I har i jeres egen madklub en opskriftsamling. Her kan i indtaste alle de opskrifter i har prøvet eller måske opfundet eller bare synes godt om. Så kan andre madklubber på madkammeraterne.dk måske også få glæde af dem.