Kokosmakroner
0 pers.
Ingredienser
5 æggehvider
200 g. Kokosmel
300 g. Sukker
Kornene af 1 vanillestang
Saft og skal af ½ citron
Evt. Mørk chokolade
Fremgangsmåde
Bland alle ingredienserne i en tyk bundet gryde, og varm massen op under konstant omrøring, indtil den damper, og der dufter af kokos. Massen må ikke koge. Smag om der er behov for mere citron i massen.
Tænd for ovnen på 175º og lad massen køle af imens ovnen varmer op. Når ovnen er varm, laves mellem 20 og 24 kokosmakroner på to plader, og bages en plade af gangen i 15-20 minutter. Husk at hold øje med makronerne imens. Kokosmakronerne køles af på pladen. Herefter kan bunden af makronerne dyppes i chokolade hvis man lyster.
Tip
Man kan også smage makronerne til med appelsin i stedet for citron, hvis man ønsker en mere afrundet smag.Kommentarer
Ingen har kommenteret siden endnu
RSS Feed med kommentarer fra denne side | RSS feed for alle kommentarer