Blogs

Glaserede fastelavnsboller med vaniljecreme og chokolade

Så fik jeg endelig bagt årets første fastelavnsboller, og fordi det pludselig blev lidt spontant, så jeg ikke fik tjekket køle- og køkkenskabe, inden jeg gik i gang, måtte jeg “nøjes” med at lave disse, selvom intentionerne i første omgang var lidt anderledes. Men de blev SÅ gode og fyldt med lækker vaniljecreme og chokolade....

Læs mere »



D. 2019-02-16 14:45:37
Kilde: Anne au Chocolat

Fristende fastelavnsboller

Fastelavnsbollesæsonen er godt i gang, og jeg guffede tre i sidste uge. Det har dog langt fra stillet appetitten, og jeg må selv i gang med at bage fastelavnsboller igen. For to år siden bagte jeg disse klassiske med creme og remonce. Sidste år blev det til disse med kirsebær, nougat og pistacieremonce. Begge opskrifter er...

Læs mere »



D. 2019-02-11 13:03:28
Kilde: Anne au Chocolat

Bag en chokoladet vinterferiekage og nyd en god kop kaffe til

I samarbejde med Moccamaster Vinterferien står for døren, og hvis den skal holdes hjemme, synes jeg klart, at I skal lave denne dejlige chokoladekage, som er et hit for store og små – både at bage og smage. Herhjemme hos os rimer vinterferietid på hygge, spontane planer, masser af leg i børnehøjde og generelt at...

Læs mere »



D. 2019-02-08 09:46:50
Kilde: Anne au Chocolat

Luftige pandekager med yoghurt

Luftige, tykke pandekager med en dejlig frisk smag af yoghurt. De er lavet på nul komma fem og er perfekte til morgenbordet eller som eftermiddagsnack. Jeg serverer dem for ungerne. Mandagslykke! Pandekager med yoghurt 10 stk 150 g mel 2 tsk bagepulver 25 g sukker lidt vanilje et nip salt 1 æg 250 g yoghurt...

Læs mere »



D. 2019-01-28 14:45:36
Kilde: Anne au Chocolat

Marcipankage med pære og mælkechokolade

Denne opskrift får mit kagehjerte til at slå flik-flak af glæde. Den er helt vildt simpel og smager samtidig eventyrligt godt. Den er fyldt med aromatisk marcipansmag, chokoladestykker, friske og let søde pæretern og knasende mandelstykker. Den er saftig uden sidestykke og kan nydes helt nybagt, selvom den er mindst lige så god på anden-,...

Læs mere »



D. 2019-01-26 11:48:47
Kilde: Anne au Chocolat

Chokoladekagebagning med drengene

Det er mandag formiddag, sneflokke kommer vrimlende, og jeg sidder med en varm kop kaffe og skriver en hilsen til jer på bloggen, inden lidt momsregnskab, opskriftkorrektur og andre opgaver i Anne Au Chocolat-regi. Kaj, Emil og jeg bagte denne chokoladekage lørdag morgen. Det er min basis brownieopskrift, som fik lidt ekstra højde på, da...

Læs mere »



D. 2019-01-21 09:40:54
Kilde: Anne au Chocolat

Lynhurtig, lækker hverdagsmorgenmad og dejlig kaffe

I samarbejde med Moccamaster. Vi er gået ind i anden uge af det nye år oven på en dejlig juleferie, og jeg kan godt mærke, at vi stadig lige skal lidt op i hverdagsgear herhjemme – særligt vores morgenstunder. Når man ikke har vanvittig god tid om morgenen mandag til fredag, men heller ikke ønsker...

Læs mere »



D. 2019-01-09 06:14:40
Kilde: Anne au Chocolat

Godt nytår og Kajs fødselsdagskage

Godt nytår til jer alle sammen. Jeg håber, at I er kommet dejligt ind i det nye år. Jeg har lyst til at dele et par billeder fra vores jule-nytårsferie med jer. Det første er den legokage, jeg lavede til Kaj på hans fire års fødselsdag 2. juledag. Den vakte stor stor glæde! Jeg har...

Læs mere »



D. 2019-01-04 19:46:29
Kilde: Anne au Chocolat

Glædelig jul og lidt nytårslækkerier

Kære jer, Nu står julen for døren, og i denne dejlige tid har jeg tænkt mig at trække stikket og holde juleferie med min kære familie, fejre Kajs fire års fødselsdag 2. juledag og så et fint nytår i selskab af søde venner og en masse dejlige unger (otte voksne og syv rollinger). Jeg ønsker...

Læs mere »



D. 2018-12-21 10:09:35
Kilde: Anne au Chocolat

Konfektstykker med marcipan, ingefær, nougat og ristede hasselnødder

Marcipan og nougat udgør vist det mest klassiske konfektmakkerpar her i juletiden. Duoen holder også i hånd i disse konfektstykker, men har dog fået selskab af aromatisk ingefær, knasende ristede hasselnødder og masser af mørk chokolade. Åh det er sandt julekræs – og mængden af syltet ingefær er justeret, så selv børnene kan være med....

Læs mere »



D. 2018-12-12 21:51:11
Kilde: Anne au Chocolat

Blogs vi læser ...

Alle...
Uploads by YouTube Help
Anne au Chocolat
Very Good Food
Gastromand.dk
foodfanatic.dk

Din blog?

Har du en blog hvor du skriver om mad eller vin eller andet som kunne være interessant for madkammeraterne? Hvis du har kan du sende dit forslag til madkammeraterne på en email. Du finder kontaktoplysninger på info-siden