Chokoladekage med rødbede

" Dejlig mørk og rig på smag. "
Kage
8 pers.

Ingredienser

4 æg
2,5 dl sukker
200 g fintreven rå rødbede (ca. 2 stk)
150 g smeltet smør, lettere afkølet
1,5 dl hvedemel
½ stang vanile
1 tsk. bagepulver
6 spsk. kakao
100 g hakket chokolade

 ½ tsk salt

 

Fremgangsmåde

Start med at tænde ovnen på 170°.

 Pisk æg og sukker hvidt og luftigt. Smelt smørret, og lad det køle lidt. Hak chokoladen, skræl og riv rødbederne fint. Vend det smeltede smør i ægge/sukkermassen. Herefter sigtes og vendes de tørre ingredienser i. Til sidst vendes rødbede og chokolade i massen, og den hældes i en form med bagepapir. Bag ca. 40 min. ved 170º.

Skrevet af: Lone d. 11/11/2015

Kommentarer

Ingen har kommenteret siden endnu

RSS Feed med kommentarer fra denne side | RSS feed for alle kommentarer

Indsend din kommentar