Drømmekage fra Buddinge
25 pers.
Ingredienser
5 dl sukker
8¼ dl mel
5 spsk. Kakao
4 tsk. Vanillesukker
4 tsk. Bagepulver
4 æg
3¾ dl mælk
Glasur
200 g smør
1 dl kaffe
3 spsk kakao
3 tsk vanillesukker
200 g kokosmel
5,5 dl Flormelis
Fremgangsmåde
Ovnen tændes på 190 grader. En bradepande på ca. 28 x 41 cm smøres grundigt.
De tørre ingredienser til selve kagen blandes grundigt i en skål. Smørret smeltes i en gryde, og blandes herefter med mælken og æggene.
De flydende ingredienser i gryden hældes over i skålen til de tørre ingredienser, og der røres med en håndpisker.
Herefter hældes kagedejen i formen og bages til den er færdig i ca. 20-25 minutter.
Når kagen er afkølet blandes ingredienser til glasuren i en gryde, og varmes langsomt op. Når blandingen er klar, hældes den udover kagen, og serveres når den er kold.
Tip
Kagen kan sagtens holde til dagen efter, hvis ikke den er blevet spist. Den er også velegnet til frysningKilde: Kogebog for fattig-røve
Kommentarer (1)
-
Der står ikke hvor meget smør der skal i selve dejen, kun at det smeltes?
Indsendt af Stina Brandhøj, 13/08/2014 8:30am (10 år siden)
RSS Feed med kommentarer fra denne side | RSS feed for alle kommentarer