Champignonsuppe

" Man køber dem i kasser af 500 gr. Men man bruger ikke altid dem alle. "
Forret
4 pers.

Ingredienser

Champignoner
Løg
Olie
Hønsebouillon
Vand
Fløde
Ingefær

Fremgangsmåde

Svits et hakket løg ved svag varme i lidt olie i en gryd. 
Kom de skyllede og skivede champignoner i og lad dem stege med når løgnene er blevet klare.

Hæld en liter vand på og tilsæt hønsebouillon og lad det småkoge for en stund.

Blend hele baduljen med en stavblender og smag til med salt, peber og fløde og evt. lidt citron.

Til topping kan man evt. stege et par champignoner i smør og tilsætte lidt revet ingefær. Steg dem gyldne og lækre og smid en skefuld på toppen når du serverer. 
Pynt også gerne med lidt grønt. En dusk persille for eksempel.

Skrevet af: Søren d. 18/10/2013

Kommentarer

Ingen har kommenteret siden endnu

RSS Feed med kommentarer fra denne side | RSS feed for alle kommentarer

Indsend din kommentar