Rosehip gin-fizz

" En klassiker med et sommertwist i form af hybenrosesirup? Hvis du endnu ikke har prøvet at lave hybenrosesirup, så skynd dig i gang inden blomsterne forsvinder til fordel for de smukke hyben. "
Forret
1 pers.

Ingredienser

2 dele gin

1 dele Hybenrose sirup

1 del citronsaft

3 dele dansk vand

Is

Evt. En del æggehvide

Fremgangsmåde

Ryst Allé ingredienserne i en shaker undtagen dansk vand. Hæld over i et highball glas, og top med dansk vand. Drinken er nu klar til servering.

Tip

Denne drink kan selvfølgelig også laves med andre spiritus typer, men som skaberen af Hendricks's Gin også har fundet ud af, går gin godt i spænd med noter af rose.

Skrevet af: Lone d. 10/06/2014

Kommentarer (4)

  • Den fungerer også rigtig godt hvis man bruger gransirup i stedet for hybenrosesirup

    Indsendt af Girish Nielsen, 20/06/2014 4:29pm (10 år siden)

  • Næste gang kan det godt være at der bliver skruet ned for dansk vand mængden, og drinken i stedet ender i et rigtigt cocktailglas. Så kommer der lidt mere knald på smagen. Foretrækker man en drik uden alkohol, så kan sommerdrikken med hybenrosesirup og mynte varmt anbefales.

    Indsendt af Lone, 16/06/2014 11:19pm (10 år siden)

  • Næste gang kan det godt være at der bliver skruet ned for dansk vand mængden, og drinken i stedet ender i et rigtigt cocktailglas. Så kommer der lidt mere knald på smagen. Foretrækker man en drik uden alkohol, så kan sommerdrikken med hybenrosesirup og mynte varmt anbefales.

    Indsendt af Lone, 16/06/2014 11:19pm (10 år siden)

  • Næste gang kan det godt være at der bliver skruet ned for dansk vand mængden, og drinken i stedet ender i et rigtigt cocktailglas. Så kommer der lidt mere knald på smagen. Foretrækker man en drik uden alkohol, så kan sommerdrikken med hybenrosesirup og mynte varmt anbefales.

    Indsendt af Lone, 16/06/2014 11:19pm (10 år siden)

RSS Feed med kommentarer fra denne side | RSS feed for alle kommentarer

Indsend din kommentar