Viser alle opskrifter i kategorien forret

DSC0054
Bruchetta med artiskokker
Fjern kernerne og så meget væde fra tomaterne som muligt. Hak tomater og grillede artiskokker. Hak soltørrede tomater, hvidløg og basilikum fint. Bland det hele sammen, kryd me...
Skrevet for 11 år siden
DSC7
Jomfruhummerbisque ala mik schack
Varm olivenolie op i stor gryde - meget høj varme.Brænd skallerne/brun dem kraftigt i gryden.Urter på (løg, gulerod, porre, fennikel, timian)Ligeledes tomatpure...
Skrevet for 11 år siden
Champignonsuppe
Svits et hakket løg ved svag varme i lidt olie i en gryd. Kom de skyllede og skivede champignoner i og lad dem stege med når løgnene er blevet klare. Hæld en liter vand p...
Skrevet for 8 år siden
escargot
Friteret escargot
Bland mel, salt, vand, øl og olie til en klumpfri jævning. Lad det hvile ½ time. Pisk æggehviden stiv og kom den i med let hånd. Tør sneglene godt, før de kommes i beignetde...
Skrevet for 10 år siden
Purløgsaioli
Pisk æggeblommerne sammen med purløg. Tilsæt olivenolie lidt efter lidt, mens du pisker videre. Smag til med salt og peber. Tilsæt citronsaft, mens du pisker.
Skrevet for 10 år siden
Syreperler
Opblød husblasen i koldt vand. Pres citronerne i en gryde. Varm citronsaften og sukker til sukkeret er opløst. Knug husblasen for væde og bland den i citronsaften. K...
Skrevet for 10 år siden
Tunmousse - the one and only
Blend den drænede tun, løg, creme fraiche og citronsaft til det er en meget fin og glat masse. Kryd med salt og peber. Læg husblassen i blød ...
Skrevet for 10 år siden
DSC0212
Selleriravioli
Selleripuré Skræl knolden og skær den til så den kan køres på en mandolin. Brug ca. halvdelen af knolden til puréen. Skær den i mindre stykker og kog den med vand og s...
Skrevet for 10 år siden
IMG1709
Hvide asparges med brunet smør og hasselnødder
Lad smørret brune langsomt, og stil det til side og lad det stå og bundfalde. Rist hasselnødderne i ca. 5 minutter på en tør pande og gnid derefter. Skallerne af nødderne.  ...
Skrevet for 10 år siden
DSC0125
Hvidvinsdampede blåmuslinger
Rens muslingerne og sortér de dårlige fra. De skal være lukkede for at være levende inden de bliver tilberedt. Bank muslingen mod noget hårdt, hvis den ikke lukker sig, så ka...
Skrevet for 10 år siden
IMG0773
Krydret pølse med æble-chili-timiankompot og glaceret rødebede
Krydret pølse: Kør kalveinderlår igennem kødhakkeren. Kom de hele ramsløgblade (timian el. lign) i en foodprocessor med det hakkkede kød og saltet. Kør i 4 min, til det...
Skrevet for 10 år siden
IMG0777
Røgede hvide asparges med brøndkarseemulsion
Røgede hvide asparges:Antænd røgsmul i en keddel og lad den brænde lidt af. Den første røg er nemlig usund. Kom aspargesene i og lad dem trække i 5 min.Hvis man ikke har en ...
Skrevet for 10 år siden
Jordskokkesuppe med kammuslinger og sprøde brød- og jordskokchips
Brød- og jordskokchips skær brødet i så tynde skiver som muligt - dette er nemmest hvis brødet er halvfrossent. Skræl den største jordskok og skær tynde skiver af denn...
Skrevet for 10 år siden
image33
Rosehip gin-fizz
Ryst Allé ingredienserne i en shaker undtagen dansk vand. Hæld over i et highball glas, og top med dansk vand. Drinken er nu klar til servering.
Skrevet for 7 år siden