Bruchetta med artiskokker

" En dejlig lille snack, forret eller ret på et tapasbord. "
Forret
6 pers.

Ingredienser

400 g blomme tomater

1 glas grillede artiskokker i olie

8 soltørrede tomater

2-3 fed hvidløg

1 god håndfuld frisk basilikum

1 godt brød (evt. med snyd på fra Il fonaio)

Olivenolie til stegning

salt og peber

Fremgangsmåde

Fjern kernerne og så meget væde fra tomaterne som muligt. Hak tomater og grillede artiskokker. Hak soltørrede tomater, hvidløg og basilikum fint. Bland det hele sammen, kryd med salt og peber, og lad trække i en halv time.

Skær brødet i 1 cm tykke skiver, og rist dem gyldne i olivenolie på en pande. Lad dem afdryppe på fedtsugende papir.

Saml bruchettaerne og server 

Skrevet af: Søren d. 01/11/2010

Kommentarer

Ingen har kommenteret siden endnu

RSS Feed med kommentarer fra denne side | RSS feed for alle kommentarer

Indsend din kommentar