Hvide asparges med brunet smør og hasselnødder

Forret
4 pers.

Ingredienser

50g smør

1 dl hasselnødder

2 bundter hvide asparges

Hakket persille til pynt

Fremgangsmåde

Lad smørret brune langsomt, og stil det til side og lad det stå og bundfalde. Rist hasselnødderne i ca. 5 minutter på en tør pande og gnid derefter. Skallerne af nødderne.

 

Skræl aspargesen, og knæk det nederste af. Samt dem i letsaltet vand i ca. 5 minutter. Afdryp asparges, og anret dem herefter på varmede tallerkener, dryp brunet smør fra det øverste lag af smørret over, drys med nødder og persille og server.

Skrevet af: Lone d. 24/05/2012

Kilde: Irma's krydderiet

Kommentarer (6)

  • Ret lige Samt til damp, min mand kunne ikke se, at de skulle dampes

    Indsendt af astrid, 20/09/2021 7:18pm (1 måned siden)

  • Ret lige Samt til damp, min mand kunne ikke se, at de skulle dampes

    Indsendt af astrid, 20/09/2021 7:18pm (1 måned siden)

  • Ret lige Samt til damp, min mand kunne ikke se, at de skulle dampes

    Indsendt af astrid, 20/09/2021 7:17pm (1 måned siden)

  • Ret lige Samt til damp, min mand kunne ikke se, at de skulle dampes

    Indsendt af astrid, 20/09/2021 7:17pm (1 måned siden)

  • Ret lige Samt til damp, min mand kunne ikke se, at de skulle dampes

    Indsendt af astrid, 20/09/2021 7:17pm (1 måned siden)

  • Ret lige Samt til damp, min mand kunne ikke se, at de skulle dampes

    Indsendt af astrid, 20/09/2021 7:17pm (1 måned siden)

RSS Feed med kommentarer fra denne side | RSS feed for alle kommentarer

Indsend din kommentar