Friteret escargot

" Op af brøndens klare... "
Forret
6 pers.

Ingredienser

12 snegle

½ l raps olie (til friture)

125 g hvedemel

1 dl vand

1 dl øl

1 æggehvide

2 spk olie

2 tsk salt

Små grove tern af tørt lyst brød

Fremgangsmåde

Bland mel, salt, vand, øl og olie til en klumpfri jævning. Lad det hvile ½ time. Pisk æggehviden stiv og kom den i med let hånd. Tør sneglene godt, før de kommes i beignetdejen. Vend derefter sneglene i brødternene og friturekog dem. Når de er gyldne tages de op og dyppes en gang til i dejen og frituresteges igen. Lad sneglene dryppe af på fedtsugende papir inden de serveres.

Serveres med

Purløgsaioli og syreperler

Tip

Forret: Friteret escargot med purløgsaioli og syreperler

Skrevet af: Markus DJ d. 03/11/2011

Kommentarer

Ingen har kommenteret siden endnu

RSS Feed med kommentarer fra denne side | RSS feed for alle kommentarer

Indsend din kommentar