Gnocchi med svampe og spinat

" Dette er det nemme, men ikke desto mindre lækre, tilbehør til en god bøf, da der ikke er brug for sovs, når nu gnocchierne steges i rigeligt med smør. "
Tilbehør
2 pers.

Ingredienser

1 pose friske gnocchi

50 g. smør

200 g. frisk spinat (eller frossen helbladet)

250 g svampe

citronskal

50 g. frisk revet parmesan

Salt og peber

Fremgangsmåde

Start med at rengøre svampene og snitte dem i mundrette bider. Steg dem ved meadium varme i 10 smør, krydr med aslt og peber. De stilles til side. Spinaten steges i smør på samme pande, og krydres ligeledes med salt og peber. Imens koges gnocchierne efter anvisningen. De steges herefter i resten af smørret ved høj varme, indtil de har fået en lille smule farve. Lige inden de serveres, tilsættes spinat og svampe og varmes med. Der krydres med revet citronskal, og tilsidst drysses der med parmesan.

Serveres med

En god bøf

Tip

Hvis man gerne vil have et simpelt måltid, uden at skulle lave salat og alt muligt andet, kan man sagtens tilsætte lidt flere grøntsager, f.eks. squash, så der er lidt flere smagsnuacer på tallerknen.

Skrevet af: Lone d. 08/02/2015

Kommentarer

Ingen har kommenteret siden endnu

RSS Feed med kommentarer fra denne side | RSS feed for alle kommentarer

Indsend din kommentar