Gnocchi med svampe og spinat
2 pers.
Ingredienser
1 pose friske gnocchi
50 g. smør
200 g. frisk spinat (eller frossen helbladet)
250 g svampe
citronskal
50 g. frisk revet parmesan
Salt og peber
Fremgangsmåde
Start med at rengøre svampene og snitte dem i mundrette bider. Steg dem ved meadium varme i 10 smør, krydr med aslt og peber. De stilles til side. Spinaten steges i smør på samme pande, og krydres ligeledes med salt og peber. Imens koges gnocchierne efter anvisningen. De steges herefter i resten af smørret ved høj varme, indtil de har fået en lille smule farve. Lige inden de serveres, tilsættes spinat og svampe og varmes med. Der krydres med revet citronskal, og tilsidst drysses der med parmesan.
Serveres med
En god bøfTip
Hvis man gerne vil have et simpelt måltid, uden at skulle lave salat og alt muligt andet, kan man sagtens tilsætte lidt flere grøntsager, f.eks. squash, så der er lidt flere smagsnuacer på tallerknen.Kommentarer
Ingen har kommenteret siden endnu
RSS Feed med kommentarer fra denne side | RSS feed for alle kommentarer