Lun pastasalat
"
Da glutenfri pasta ofte kan være en lidt kedelig fornøjelse i sig selv, har de små pastaer brug for lidt festligt selskab. Denne salat er lun når den samles og serveres. det kan være med til at samle salaten, og den lune rucola salat vil smage mindre skarpt og mere nøddeagtig. Hvis man vil lave pastasalaten et stykke tid inden den serveres, vil det være en fordel at ingredienserne er kolde inden de blandes. Ellers klapper salaten sammen og bliver et kedeligt bekendtskab.
"
Tilbehør
4 pers.
Ingredienser
Pastasalat
4 dl Glutenfri pasta
1 glas grillede peberfrugter
½ squash*
16 cherry tomater
½ agurk
1 bakke rucola salat
friskt revet parmesan
Olie
Dressing
1-2 spsk olie
Salt
Peber
2 tsk Citronsaft
1 spsk Balsamico*
Fremgangsmåde
Start med at koge pastaen efter anvisning på pakken. Imens skæres squash i tern, drysses med salt og peber og steges i olie på panden.
De resterende ingredienser skæres i mundrette stykker. Pas på ikke at få noget hvidløg fra de grillede peberfrugter med i salaten.
Dressingen blandes. Når pastaen er kogt, blandes alle ingredienser, og salaten er klar til at blive serveret.
Tip
Denne pastasalat er godt selskab til en god svinekotelet. Hvis man vælger denne følgesvend til måltidet, kan man med fordel lige smide pastaen på panden sammen med kødsaften når koteletterne hviler. Så er kødsaften med til at lave en lækker saftig dressingKommentarer
Ingen har kommenteret siden endnu
RSS Feed med kommentarer fra denne side | RSS feed for alle kommentarer