Rugbrødscrumble med karamelliseret hvid chokolade

" En crumble der kan bruges til desserter, på yoghurten eller i en trifli. Den er bestemt ikke sund, men smager fantastisk "
Sødt
4 pers.

Ingredienser

4 skiver rugbrød

50 g. Hasselnødder

1-2 spsk. Brun Farin

50 g. hvid chokolade

1-2 spsk maltsirup

¼ tsk salt

Fremgangsmåde

Hak rugbrød og hasselnødder i en multihakker. Bland med brun farin, og fordel på en bageplade med bagepapir. Hak den hvide chokolade groft, og drys ud over bagepladen sammen med salt. Tør i ovenen ved. 120 grader i ca. en time. Rød rundt i massen et par gange undervejs. Efter ca. 45 minutter, tilsættes maltsiruppen, der forsøges fordelt så godt som muligt. 

Når der er gået en time, slukkes der for ovnen, og der sættes noget i klemme i døren. Rugbrødschrunchen køler ned sammen med ovnen, og kan nu gemmes i en lufttæt beholder. 

Skrevet af: Lone d. 25/01/2015

Kommentarer

Ingen har kommenteret siden endnu

RSS Feed med kommentarer fra denne side | RSS feed for alle kommentarer

Indsend din kommentar