FODMAP-venlige burgere

" Er der noget bedre end en god velsmagende burger?
"
Hovedret
2 pers.

Ingredienser

½ portion speltboller
400 g oksekød
4 røde peberfrugter
1 aubergine
2 tomater
½ agurk
Salat
Helmanns Mayonaise
Ketchup
Friskt revet parmesan
Olie
Balsamico
Salt
Peber

½ portion speltboller

400 g oksekød

4 røde peberfrugter

1 aubergine

2 tomater

½ agurk

Salat

Helmanns Mayonaise

Ketchup

Friskt revet parmesan

Olie

Balsamico

Salt

Peber

Fremgangsmåde

Start med at bage bollerne hvis du ikke allerede har klaret dette. Peberfrugterne og auberginen skæres i staves, vendes i olie, salt peber og et lille skvæt balsamico, inden de sættes i ovnen en time ved 180 grader, og vendes undervejs.

I mens de andre ingredienser der skal rå i burgeren. Når peberfrugeterne og auberginen er færdige, klargøres de 4 bøffer og drysses med salt og peber, inden de steget på en skoldhed pande (gerne af støbejern) i olie. Når bøfferne er stegt på den ene side, vendes de og drysses med friskt revet parmesan.

Burgerne bygges af de listede ingredienser, og fortæres øjeblikkeligt herefter!


Tip

Hvis du ved du af den ene eller anden grund ikke har tid til at stå i køkkenet og kokkerere helt vildt, kan aubergine og peberfrugterne laves dagen i forvejen, eller erstattes med peberfrugter på glas

Skrevet af: The Fodmapper d. 21/09/2013

Kommentarer

Ingen har kommenteret siden endnu

RSS Feed med kommentarer fra denne side | RSS feed for alle kommentarer

Indsend din kommentar