FODMAP-venlige burgere
Ingredienser
½ portion speltboller
400 g oksekød
4 røde peberfrugter
1 aubergine
2 tomater
½ agurk
Salat
Helmanns Mayonaise
Ketchup
Friskt revet parmesan
Olie
Balsamico
Salt
Peber
Fremgangsmåde
Start med at bage bollerne hvis du ikke allerede har klaret dette. Peberfrugterne og auberginen skæres i staves, vendes i olie, salt peber og et lille skvæt balsamico, inden de sættes i ovnen en time ved 180 grader, og vendes undervejs. I mens de andre ingredienser der skal rå i burgeren. Når peberfrugeterne og auberginen er færdige, klargøres de 4 bøffer og drysses med salt og peber, inden de steget på en skoldhed pande (gerne af støbejern) i olie. Når bøfferne er stegt på den ene side, vendes de og drysses med friskt revet parmesan. Burgerne bygges af de listede ingredienser, og fortæres øjeblikkeligt herefter!
Tip
Hvis du ved du af den ene eller anden grund ikke har tid til at stå i køkkenet og kokkerere helt vildt, kan aubergine og peberfrugterne laves dagen i forvejen, eller erstattes med peberfrugter på glasKommentarer
Ingen har kommenteret siden endnu
RSS Feed med kommentarer fra denne side | RSS feed for alle kommentarer