Chili sin Carne

" Dette er chili con carnens vegetariske bror. Det gør den ikke mindre smagfuld. Opskriften er stort set den samme som den marokkanske tomatsuppe, og lige ledes er fremgangsmåden. "
Hovedret
4 pers.

Ingredienser

2 løg

1 fennikel

1 rød peber

2-3 fed hvidløg

1 chili

1 øko citron

2 dåser hakkede tomater

1 dåse kikærter

1 dåse kidneybønner

2 spsk honning

3 spsk spidskommen

2 tsk kanel

2 spsk olie

salt og peber

evt. Lidt Maizena til jævning



 

Fremgangsmåde

Hak løg og fennikel i mundrette stykker. Sauter det i olien til det er lettere gennemsigtigt, men ikke har taget farve. Imens hakkes den røde peber, hvidløg og chilien, og tilsættes til grøntsagerne. Kryderrierne tilsættes, og den revne ingefær samt skal og citronsaft af den hele citron. Herefter tilsættes de hakkede tomater. Sovsen skal nu simre i 15 minutter. Næst smages suppen til med salt, peber og honning. Kikærterne og kidneybønnerne tilsættes og sovsen varmes igennem i 3 minutter. Hvis sovsen virker for tynd kan man jævne den med lidt Maizena rørt op i vand.Herefter er den klar til servering.

Serveres med

Tortillas, creme fraiche, majs, løg og avokado

Skrevet af: Lone d. 21/01/2015

Kommentarer

Ingen har kommenteret siden endnu

RSS Feed med kommentarer fra denne side | RSS feed for alle kommentarer

Indsend din kommentar