Grillet svin på spyd med melonsalat
4 pers.
Ingredienser
Grillede spyd
500 g. økologisk skinkekød i tern (2x2 cm)
8 træspyd
1 spsk oliven olie
salt og peber
Melonsalat
1 Cantaloup melon
½ bundt mynte
100 g. feta
4 stængler forårsløg (kun den grønne del)
1 spsk olie
Saft fra ½ økologisk citron
Salt og Peber
Fremgangsmåde
Start med at lægge træspydene i vand, så de ikke brænder på grillen
Skær skinkekødet i tern, drys med fint salt, og stil det derefter tilbage i køleskabet i 15 min.
Halver melonen og fjern kernerne og skrællen. Skær melonkødet i små tern, eller lav fine små kugler med et parisiennejern hvis du er indehaver af den slags, og en god portion tålmodighed.
Hak mynten fint, og bland den med melon stykkerne. Smuldr feta henover, og skær forårsløget i tynde skiver, og tilsæt også det. Bland dressingen af olie, citronsaft og salt og peber, og vend salaten her i.
Kom skinkestykkerne på spydene og grill dem i ca. 1 minut på hver side på grillen.
Skulle du ikke have adgang til grill, kan de selvfølgelig også steges på en pande ved høj varme.
Voila - svin på spyd, med melonsalat.
Kilde: "Gris under åben himmel" af Økologisk landsforening
Kommentarer
Ingen har kommenteret siden endnu
RSS Feed med kommentarer fra denne side | RSS feed for alle kommentarer