Svin med stegte ris
2 pers.
Ingredienser
2 stk svinekotelleter
kolde ris fra dagen før
8 små blommetomater
2 store lunser grillede peberfrugter på glas
2 æg
paprika
salt og peber
Olie til stegning
Fremgangsmåde
Start ned at krydre kotelleterne med salt, peber og paprika. Skær tomater og peberfrugt ud.
Steg kotelleterne ved god varme, så de får en god stege skorpe. Når kotelletten er stegt, tages den af panden og der skrues helt op for varmen. Når panden er varm tilsættes ris, peberfrugt og tomater til stegesaften, og der brases et minuts tid eller to. Herefter slåes æggene ud, og rodes rundt. Når ægget ikke klistrer mere, tages risen af og der er klar til servering.
Tip
Du kan selvfølgelig bruge alle mulige grøntsager du lige har ved hånden. Det ville have klædt retten med lidt grønt, f.eks. i form af grønne bønner eller toppen af et forårsløg.Kommentarer
Ingen har kommenteret siden endnu
RSS Feed med kommentarer fra denne side | RSS feed for alle kommentarer