Svin med stegte ris

" Denne ret er perfekt når man har en lille rest ris fra dagen i forvejen, og ikke har den store tid til at stå og kokkerere i timevis. Det tager omkring 10 minutter at lave, og smager fatastisk "
Hovedret
2 pers.

Ingredienser

2 stk svinekotelleter

kolde ris fra dagen før

8 små blommetomater

2 store lunser grillede peberfrugter på glas

2 æg

paprika

salt og peber

Olie til stegning

Fremgangsmåde

Start ned at krydre kotelleterne med salt, peber og paprika. Skær tomater og peberfrugt ud.

Steg kotelleterne ved god varme, så de får en god stege skorpe. Når kotelletten er stegt, tages den af panden og der skrues helt op for varmen. Når panden er varm tilsættes ris, peberfrugt og tomater til stegesaften, og der brases et minuts tid eller to. Herefter slåes æggene ud, og rodes rundt. Når ægget ikke klistrer mere, tages risen af og der er klar til servering.

Tip

Du kan selvfølgelig bruge alle mulige grøntsager du lige har ved hånden. Det ville have klædt retten med lidt grønt, f.eks. i form af grønne bønner eller toppen af et forårsløg.

Skrevet af: The Fodmapper d. 21/09/2013

Kommentarer

Ingen har kommenteret siden endnu

RSS Feed med kommentarer fra denne side | RSS feed for alle kommentarer

Indsend din kommentar