Bennis madklub 5. nov. 2010

Indsendt af Søren DJ d. 25 February 2012 | 0 Kommentarer

Tags: , ,

Relateret event: Bennis dinner! (05/11/2010 6:00pm)

1. Limfjordsøsters
- som de er skabt!
- Rotari Brut 2002
 
 
 
 
2. Pocheret Limfjordsøsters i skal
- med beurre blanc og persille!
- Chablis Sieur de Ligny 2008
 
 
 
 
3. Havtaskekæber smørstegt i timian
-med friske danske grønne miniasparges og aioli!
- Nugan Estate Chardonnay 2007
 
 
 
 
4. Bagt torskefilet fra Kattegat i grøn østerssauce
- med grov puré af Limfjordsøsters, persille, skalotte og dertil blå kartoffel-rosette!
- Chardonnay Wolf Blass 2008
 
 
 
5. 'Ekstra-bobbel'
- med estragon, muscovado og citron!
- Riondo Prosecco
 
 
6. Sprødstegt andebryst
- med ristede kantareller, brøndkarse og Pineau des Charentes/blåbærsauce med foie gras!
- Castello de Terricio 2000
 
 
 
7. Mousse af chokolade og valnøddeparfait
- med honningristede nødder og sød nedkogt sød espresso!
- Recioto della Valpolicella 2007
 

1. Limfjordsøsters

- som de er skabt!

- Rotari Brut 2002

 

2. Pocheret Limfjordsøsters i skal

- med beurre blanc og persille!

- Chablis Sieur de Ligny 2008

 

3. Havtaskekæber smørstegt i timian

-med friske danske grønne miniasparges og aioli!

- Nugan Estate Chardonnay 2007

 

4. Bagt torskefilet fra Kattegat i grøn østerssauce

- med grov puré af Limfjordsøsters, persille, skalotte og dertil blå kartoffel-rosette!

- Chardonnay Wolf Blass 2008

 

5. 'Ekstra-bobbel'

- med estragon, muscovado og citron!

- Riondo Prosecco

 

6. Sprødstegt andebryst

- med ristede kantareller, brøndkarse og Pineau des Charentes/blåbærsauce med foie gras!

- Castello de Terricio 2000

 

7. Mousse af chokolade og valnøddeparfait

- med honningristede nødder og sød nedkogt sød espresso!

- Recioto della Valpolicella 2007


Kommentarer

Ingen har kommenteret siden endnu

RSS Feed med kommentarer fra denne side | RSS feed for alle kommentarer

Indsend din kommentar