Bennis madklub 5. nov. 2010
1. Limfjordsøsters
- som de er skabt!
- Rotari Brut 2002
2. Pocheret Limfjordsøsters i skal
- med beurre blanc og persille!
- Chablis Sieur de Ligny 2008
3. Havtaskekæber smørstegt i timian
-med friske danske grønne miniasparges og aioli!
- Nugan Estate Chardonnay 2007
4. Bagt torskefilet fra Kattegat i grøn østerssauce
- med grov puré af Limfjordsøsters, persille, skalotte og dertil blå kartoffel-rosette!
- Chardonnay Wolf Blass 2008
5. 'Ekstra-bobbel'
- med estragon, muscovado og citron!
- Riondo Prosecco
6. Sprødstegt andebryst
- med ristede kantareller, brøndkarse og Pineau des Charentes/blåbærsauce med foie gras!
- Castello de Terricio 2000
7. Mousse af chokolade og valnøddeparfait
- med honningristede nødder og sød nedkogt sød espresso!
- Recioto della Valpolicella 2007
Kommentarer
Ingen har kommenteret siden endnu
RSS Feed med kommentarer fra denne side | RSS feed for alle kommentarer