Søren Madklub S02E01
menu
26.11.2011
selleriravioli
- puré, nøddeolie, æble
2008 scharzhofberg spätlese, von hövel, riesling feinherb
Kommentar:
Den er lige til Dragsholm Slot. God overraskelse - man tror man skal have knoldselleri og nødder.
Simon: Mere æble. Både sødere og mere syrlige æbler. Men gerne mere. Lidt større chunks.
Vin: Hifi-vin. Sur og sød - ikke så meget mellemtone. Mangler krop.
vegetartar
- grovfriteret porre, pocheret æg, rødbede, rugbrød, peberrodsmayo
beaujolais villages nouveau "sérigraphie" - duboeuf, 2011
duebryst
- kastanjecreme, persillerodpuré, vildtglace
2006 château lyonnat, st.émilion, lussac "reserve de famille"
Kommentar:
Kastanjerne er super lækre.
God persillerodspure - måske overflødig hvis det er top gourmet.
langtidssteg svinebryst
- pommes anna og stegt spidskål
2006 chateau du cedre
Kommentar:
Overvej brassering.
Vin: Chat. du. Cedre. Relativt frugtig cahors-vin. Godt stykke deroppe af på frugt-skalaen. “det smagte godt”.
rugbrødsis
- surmælkspannacotta, jordbærsauce
chateau le pin sacriste 2008
Kommentar:
chokoladesorbet
- esdragon-pocheret pære
2004 maury vintage "collection"
Kommentar:
Pas på med at chokolade ikke krystaliserer. Brug ikke over 70% chokolader.
Kommentarer
Ingen har kommenteret siden endnu
RSS Feed med kommentarer fra denne side | RSS feed for alle kommentarer