Søren Madklub S02E01

Indsendt af Søren DJ d. 28 November 2011 | 0 Kommentarer

Tags:

Relateret event: Vesterbro eatzzz (Søren S02E01) (26/11/2011 6:00pm)

menu

26.11.2011

 

selleriravioli

- puré, nøddeolie, æble

2008 scharzhofberg spätlese, von hövel, riesling feinherb

Kommentar:

 

Top top lækkert - intet at udsætte på retten. Vinen matcher ikke.
Den er lige til Dragsholm Slot. God overraskelse - man tror man skal have knoldselleri og nødder.

Simon: Mere æble. Både sødere og mere syrlige æbler. Men gerne mere. Lidt større chunks.

Vin: Hifi-vin. Sur og sød - ikke så meget mellemtone. Mangler krop.

 

vegetartar

- grovfriteret porre, pocheret æg, rødbede, rugbrød, peberrodsmayo

beaujolais villages nouveau "sérigraphie" - duboeuf, 2011

 

duebryst

- kastanjecreme, persillerodpuré, vildtglace

2006 château lyonnat, st.émilion, lussac "reserve de famille"

Kommentar:

 

Dejligt - god harmoni.
Kastanjerne er super lækre.
God persillerodspure - måske overflødig hvis det er top gourmet.

 

langtidssteg svinebryst

- pommes anna og stegt spidskål

2006 chateau du cedre

Kommentar: 

 

Pas på med at stege det for sejt i underskorpen. Evt. rist - men pas på med at det bliver for tørt.
Overvej brassering.

Vin: Chat. du. Cedre. Relativt frugtig cahors-vin. Godt stykke deroppe af på frugt-skalaen. “det smagte godt”.

 

rugbrødsis

- surmælkspannacotta, jordbærsauce

chateau le pin sacriste 2008

Kommentar:

 

Saftsusme en god is. Der mangler lidt forskellige teksturer - det er meget blødt det hele.

 

chokoladesorbet

- esdragon-pocheret pære

2004 maury vintage "collection"

Kommentar:

 

Kedelig. Smager fint, men ikke noget særligt.
Pas på med at chokolade ikke krystaliserer. Brug ikke over 70% chokolader.

Kommentarer

Ingen har kommenteret siden endnu

RSS Feed med kommentarer fra denne side | RSS feed for alle kommentarer

Indsend din kommentar