Menuen
Vinteroverlevelse ved kanalen af Markus og Simon
Menu
Forret part A
Friteret escargot med purløgsaioli og syreperler
2010 Cinerino Viognier, Marziano Abbona
Forret part B
Krydret pølse med æble-chili-timiankompot og glaceret rødebede
Diverse Trappistøl
Forret part C
Røgede hvide asparges med brønkarseemulsion
2007 Øko Muscat Herrenweg, Domaine Zind Humbrecht
Hovedret A
Sprød grisehale med glaceret græskar og råkost
Crémant "Prestige", Bourgogne, Blanc de Blancs Hautes Côtes
Hovedret B
Ølbrasseret lam med grønne tomater, maltjord og dampet spidskål
2008 Château des Tours Côtes du Rhône
Dessert A
Glasseret gulerod med citronmelissesorbet og maltjord
2010 The Noble Wrinkled Riesling, d'Arenberg
Dessert B
Mjødsorbet med rålakrids, brunsvigercreme og brunsvigercroutoner
2006 Banyuls "Rimage", Vintage, "Mise Précoce", Cave l'Étoile
Kommentarer
Ingen har kommenteret siden endnu
RSS Feed med kommentarer fra denne side | RSS feed for alle kommentarer