Menuen

Indsendt af d. 8 May 2012 | 0 Kommentarer

Tags:

Relateret event: Madklub hos Kusse (29/10/2011 6:00pm)

Vinteroverlevelse ved kanalen af Markus og Simon

Menu

 

Forret part A

Friteret escargot med purløgsaioli og syreperler

2010 Cinerino Viognier, Marziano Abbona

 

Forret part B

Krydret pølse med æble-chili-timiankompot og glaceret rødebede

Diverse Trappistøl

 

Forret part C

Røgede hvide asparges med brønkarseemulsion

2007 Øko Muscat Herrenweg, Domaine Zind Humbrecht

 

Hovedret A

Sprød grisehale med glaceret græskar og råkost

Crémant "Prestige", Bourgogne, Blanc de Blancs Hautes Côtes

 

Hovedret B

Ølbrasseret lam med grønne tomater, maltjord og dampet spidskål

2008 Château des Tours Côtes du Rhône

 

Dessert A

Glasseret gulerod med citronmelissesorbet og maltjord

2010 The Noble Wrinkled Riesling, d'Arenberg

 

Dessert B

Mjødsorbet med rålakrids, brunsvigercreme og brunsvigercroutoner

2006 Banyuls "Rimage", Vintage, "Mise Précoce", Cave l'Étoile


Kommentarer

Ingen har kommenteret siden endnu

RSS Feed med kommentarer fra denne side | RSS feed for alle kommentarer

Indsend din kommentar