Chili sin Carne
4 pers.
Ingredienser
2 løg
1 fennikel
1 rød peber
2-3 fed hvidløg
1 chili
1 øko citron
2 dåser hakkede tomater
1 dåse kikærter
1 dåse kidneybønner
2 spsk honning
3 spsk spidskommen
2 tsk kanel
2 spsk olie
salt og peber
evt. Lidt Maizena til jævning
Fremgangsmåde
Hak løg og fennikel i mundrette stykker. Sauter det i olien til det er lettere gennemsigtigt, men ikke har taget farve. Imens hakkes den røde peber, hvidløg og chilien, og tilsættes til grøntsagerne. Kryderrierne tilsættes, og den revne ingefær samt skal og citronsaft af den hele citron. Herefter tilsættes de hakkede tomater. Sovsen skal nu simre i 15 minutter. Næst smages suppen til med salt, peber og honning. Kikærterne og kidneybønnerne tilsættes og sovsen varmes igennem i 3 minutter. Hvis sovsen virker for tynd kan man jævne den med lidt Maizena rørt op i vand.Herefter er den klar til servering.
Serveres med
Tortillas, creme fraiche, majs, løg og avokadoKommentarer
Ingen har kommenteret siden endnu
RSS Feed med kommentarer fra denne side | RSS feed for alle kommentarer