Den perfekte tømmermands-morgenmads-sandwich
Ingredienser
4 skiver brød
2 æg
2 gode håndfulde frisk spinat
1 tomat
ost - alt efter smag, og køleskabets indhold
100 g. god skinke
smør
Fremgangsmåde
Tænd ovnen på gril.
Tag to skiver brød, og lav et rundt hul til ægget. Steg dem først på den ene side i smør og evt. en sjat olie, og når de er gyldne vendes de, og ægget slås ud i hullet. Det steges videre ved svag varme, og der kværnes salt og peber ud over dem
Imens tages de to skiver brød, og places dem på en bagerist. Skær tomaten i skiver, og fordel den på de to skiver, og drys med ost. Gril brødene i ovnen.
Samtidig skylles spinatbladene, og rystes fri for overskydende vand. De dampes i en gryde med en klat smør, og krydres med salt og peber
Brødene i ovnen tages ud, og der lægges at par skiver skinke på, efterfulgt af den dampede spinat. Imens stikkes panden kort ind under grillen i ovnen, så de stadig er flydende indeni.
Tip
Indrømmet - det er lidt af et overskudsprojekt for den tømmermandsramte krop - men det er det hele værdKommentarer
Ingen har kommenteret siden endnu
RSS Feed med kommentarer fra denne side | RSS feed for alle kommentarer