Den perfekte tømmermands-morgenmads-sandwich

" Navnet på retten siger vidst alt... "
Hovedret
2 pers.

Ingredienser

4 skiver brød

2 æg

2 gode håndfulde frisk spinat

1 tomat

ost - alt efter smag, og køleskabets indhold

100 g. god skinke

smør

Fremgangsmåde

Tænd ovnen på gril.

Tag to skiver brød, og lav et rundt hul til ægget. Steg dem først på den ene side i smør og evt. en sjat olie, og når de er gyldne vendes de, og ægget slås ud i hullet. Det steges videre ved svag varme, og der kværnes salt og peber ud over dem

Imens tages de to skiver brød, og places dem på en bagerist. Skær tomaten i skiver, og fordel den på de to skiver, og drys med ost. Gril brødene i ovnen.

Samtidig skylles spinatbladene, og rystes fri for overskydende vand. De dampes i en gryde med en klat smør, og krydres med salt og peber

Brødene i ovnen tages ud, og der lægges at par skiver skinke på, efterfulgt af den dampede spinat. Imens stikkes panden kort ind under grillen i ovnen, så de stadig er flydende indeni.

Tip

Indrømmet - det er lidt af et overskudsprojekt for den tømmermandsramte krop - men det er det hele værd

Skrevet af: Lone d. 17/02/2012

Kommentarer

Ingen har kommenteret siden endnu

RSS Feed med kommentarer fra denne side | RSS feed for alle kommentarer

Indsend din kommentar