Gulerodskage

" Den klassiske gulerodskage med ostecreme "
Sødt
8 pers.

Ingredienser

Kagen

2 æg

3½ dl brun farin

1 dl olie

3 dl revet gulerod

4 tsk stødt kanel

1 tsk kardemomme

1 tsk stødt ingefær

½ tsk salt

3 tsk bagepulver

2½ dl mel

 

Ostecreme

50 g. blødt smør

150 g. flødeost - gerne light

1 dl flormelis

2 spsk citronsaft

reven skal af en halv citron

Fremgangsmåde

Tænd ovnen på 175°. Pisk æg og sukker luftigt. Tilsæt olien i en tynd stråle imens der piskes. Tilsæt gulerødderne og pisk. Tilsæt tilsidst alle de tørre ingredienser og sørg for alt er godt og blandet, inden dejen hældes i en springform og bages ved 175 ° i 40 minutter.

Når kagen er helt afkølet piskes alle ingredienserne til ostecremen, der smøres ud over kagen.

Skrevet af: Lone d. 30/10/2011

Kommentarer

Ingen har kommenteret siden endnu

RSS Feed med kommentarer fra denne side | RSS feed for alle kommentarer

Indsend din kommentar