Gulerodskage
Ingredienser
Kagen
2 æg
3½ dl brun farin
1 dl olie
3 dl revet gulerod
4 tsk stødt kanel
1 tsk kardemomme
1 tsk stødt ingefær
½ tsk salt
3 tsk bagepulver
2½ dl mel
Ostecreme
50 g. blødt smør
150 g. flødeost - gerne light
1 dl flormelis
2 spsk citronsaft
reven skal af en halv citron
Fremgangsmåde
Tænd ovnen på 175°. Pisk æg og sukker luftigt. Tilsæt olien i en tynd stråle imens der piskes. Tilsæt gulerødderne og pisk. Tilsæt tilsidst alle de tørre ingredienser og sørg for alt er godt og blandet, inden dejen hældes i en springform og bages ved 175 ° i 40 minutter.
Når kagen er helt afkølet piskes alle ingredienserne til ostecremen, der smøres ud over kagen.
Kommentarer
Ingen har kommenteret siden endnu
RSS Feed med kommentarer fra denne side | RSS feed for alle kommentarer