Lyn tomatsovs med chorizo

" ...og 20 minutter senere har du et fantastisk måltid! "
Hovedret
2 pers.

Ingredienser

1 mellemstort løg

50 g chorizo

1-2 fed hvidløg

1 tsk oregano 

1-2 spsk balsamico

1 dåse hakkede tomater

Salt og peber

Oliven olie til stegning

Fremgangsmåde

Skær løg og hvidløg fint. Fjern skindet fra pølsen og skær den i små stykker. Sauter det hele i olivenolie. Når løgene er blevet klare tilsættes oregano og balsamico. Når balsamicoen er reduceret og ikke længere river i næsen, tilsættes tomat, og der smages til med salt og peber. I mellem tiden koges pastaen. Når pastaen er kogt serveres sovsen på pastaen!

Serveres med

Pasta

Skrevet af: Lone d. 22/01/2013

Kommentarer

Ingen har kommenteret siden endnu

RSS Feed med kommentarer fra denne side | RSS feed for alle kommentarer

Indsend din kommentar