Majssuppe med chili og ristede majs

" Åh de søde majs...nu som suppe "
Hovedret
2 pers.

Ingredienser

4 søde danske majs

2-3 chili

1/2 l hønsefond

50g smør

2 fed hvidløg

1/2 dl fløde

1 bundt purløg

Salt og peber

Fremgangsmåde

Skær majskernerne af majskolberne, og brun 3/4 i halvdelen af smørret. Tilsæt chili og hvidløg og lad det snurre. Hæld derefter fonden i og lad det koge i 5 min. Tilsæt fløden og lad suppen koge op. Imens ristes de sidste majskerner i resten af smørret.

Suppen serveres med purløg og ristede majs.

Tip

Skulle man finde på at lave denne suppe udenfor majssæsonen, så kan majs på dåse også godt bruges

Skrevet af: Lone d. 24/05/2012

Kilde: Copenhagen food

Kommentarer

Ingen har kommenteret siden endnu

RSS Feed med kommentarer fra denne side | RSS feed for alle kommentarer

Indsend din kommentar