Orientalsk rodfrugtsuppe
"
Rodfrugter er en af de bedste indslag i efterårets spisekammer. Her er et orientalsk bud på en suppe, der involverer de ikke så orientalske rodfrugter - men ikke desto mindre er det en flot kombination
"
Hovedret
4 pers.
Ingredienser
2 spsk smør
1 stort løg
3 fed hvidløg
½ selleri
2 persillerødder
2 pastinakker
3-4 kartofler
2-3 chili
3 tørrede lime blade
4 cm revet ingefær
1 liter hønsebouillon
2 ds. kokosmælk
salt og peber
koriander
Fremgangsmåde
Hak løg, hvidløg, selleri, persillerødder, pastinakker og kartofler, og sauter disse i smøret. Tilsæt limeblade og revet ingefær, og lig 1-2 hele chili ved. Tilsæt hønsebouillonen så det dækker og kog 20 min, indtil rodfrugterne er møre. Blend suppen så den er glat og fin, og tilsæt kokosmælken. Kog op og server med et drys frisk chili og koriander
Serveres med
Hjemmebagt brødKommentarer
Ingen har kommenteret siden endnu
RSS Feed med kommentarer fra denne side | RSS feed for alle kommentarer