Pasta med blomkål, rosenkål og mandler

" En efterårsudgave af Spaghetti Cabonara, der tager under 15 minutter at tilberede. "
Hovedret
4 pers.

Ingredienser

½ blomkål

12-16 rosenkål

1½ dl fløde

2 fed hvidløg

50 g. parmesanost

2 håndfulde mandler

reven skal af ½ citron (juster selv)

Salt og peber

Olie til stegning

Spaghetti

Fremgangsmåde

Start med at sætte vand over til spaghettien.

Rens kålen, og skær blomkålen i små buketter, og rosenkålen i kvarte. Hak mandlerne groft.

Imens speghettien koger, steges kål og mandler ved høj varme. Sideløbende hakkes parmesan og hvidløg fint, og citronskallen skæres i julienne. Når kålen har taget nok farve, skrues ned for blusset på panden, og hvidløg, citron og parmesan tilsættes. Når osten er smeltet, tilsættes fløden, der koges ins imens pastaen koges færdig. Håld vandet fra pastaen og vend på panden til kålen og alle de andre rare sager.

Der krydres med salt og peber og serveres.

Skrevet af: Lone d. 11/11/2015

Kommentarer

Ingen har kommenteret siden endnu

RSS Feed med kommentarer fra denne side | RSS feed for alle kommentarer

Indsend din kommentar