Pasta med blomkål, rosenkål og mandler
4 pers.
Ingredienser
½ blomkål
12-16 rosenkål
1½ dl fløde
2 fed hvidløg
50 g. parmesanost
2 håndfulde mandler
reven skal af ½ citron (juster selv)
Salt og peber
Olie til stegning
Spaghetti
Fremgangsmåde
Start med at sætte vand over til spaghettien.
Rens kålen, og skær blomkålen i små buketter, og rosenkålen i kvarte. Hak mandlerne groft.
Imens speghettien koger, steges kål og mandler ved høj varme. Sideløbende hakkes parmesan og hvidløg fint, og citronskallen skæres i julienne. Når kålen har taget nok farve, skrues ned for blusset på panden, og hvidløg, citron og parmesan tilsættes. Når osten er smeltet, tilsættes fløden, der koges ins imens pastaen koges færdig. Håld vandet fra pastaen og vend på panden til kålen og alle de andre rare sager.
Der krydres med salt og peber og serveres.
Kommentarer
Ingen har kommenteret siden endnu
RSS Feed med kommentarer fra denne side | RSS feed for alle kommentarer