Pasta med kapers og mandler

" Denne ret er en slags tøm-køleskabet-ret, der tager under 15 minutter at lave. "
Hovedret
2 pers.

Ingredienser

250 g pasta

1 løg

2 fed hvidløg

3 spsk kapers

1 håndfuld mandler

3 spsk olivenolie

3 spsk flødeost naturel eller ½ dl fløde

revet cirtonskal

salt og peber

Fremgangsmåde

Kog pastaen som anvist på pakken. Imens hakkes løg, hvidløg, kapers og mandler i en multihakker, og sauteres på panden i olien. Vandet hældes fra den kogte pasta, der tilsættes panden. Flødeost eller fløde tilsættes. Der krydres med salt, peber og citronskal, og når alt er gennemvarmt, serveres pastaen. 

Tip

Drys eventuelt med flager af parmesan

Skrevet af: Lone d. 30/10/2011

Kommentarer

Ingen har kommenteret siden endnu

RSS Feed med kommentarer fra denne side | RSS feed for alle kommentarer

Indsend din kommentar