Salade Danoise - Sommer salat med rejer, blomkål og dildvinagrette
4 pers.
Ingredienser
Salaten
1 blomkålshoved
8 blommetomater
1 bundt radiser
200 g. Rejer (optøede eller i lage)
4-6 æg
Dildvinagretten
1 bundt dild
½ dl god olivenolie
2 spsk citronsaft
1 spsk hvidvinseddike
1 tsk sukker
1 tsk sennep
Salt og peber
Fremgangsmåde
Start med at koge æggene, ved at lægge dem i kogende vand i 10 min.
Imens snittes blomkålen fint. Tomaterne skæres i kvarte, og radiserne skæres i tynde skiver. Blomkål lægges i et fad, med radiser og tomater oven på.
Dilden klipper fint, og blandes med de resterende ingredienser. Dressingen justeres med citronsaft og eddike alt efter behag.
Når æggene er kogte, køles de i koldt vand og pilles. Herefter skæres de i kvarte.
Dressingen hældes over salaten, og der pyntes med æg og rejer.
Serveres med
Godt brødKommentarer
Ingen har kommenteret siden endnu
RSS Feed med kommentarer fra denne side | RSS feed for alle kommentarer