Selleri-karrysuppe med kylling
Ingredienser
1 kylling
Rapsolie til stegning
1 løg
2 fed hvidløg
3 spsk god karry
1 liter hønsefond
1 knoldselleri
2 dl fløde
Salt og peber
Persille
Fremgangsmåde
Skær kyllingen ud og brun den i en gryde. Skru ned for varmen og tilsæt hakket løg og hele pillede hvidløg og lad det sautere med. Drys karry over og sørg for det er godt fordelt før der hældes fond over. Skræl sellerien og skær den i grove stykker og tilsæt. Kog suppen i 1 time og fisk så kyllingestykkerne op, og tilsæt derefter fløde. Pil kødet fra kyllingen og sæt det til side. Blend suppen til den er helt glat og tilsæt herefter kyllingen. Drys med persille og server
Kilde: Nikolaj Kirk
Kommentarer
Ingen har kommenteret siden endnu
RSS Feed med kommentarer fra denne side | RSS feed for alle kommentarer