Selleri-karrysuppe med kylling

" Dejlig nem suppe "
Hovedret
4 pers.

Ingredienser

1 kylling

Rapsolie til stegning

1 løg

2 fed hvidløg

3 spsk god karry

1 liter hønsefond

1 knoldselleri

2 dl fløde

Salt og peber

Persille

Fremgangsmåde

Skær kyllingen ud og brun den i en gryde. Skru ned for varmen og tilsæt hakket løg og hele pillede hvidløg og lad det sautere med. Drys karry over og sørg for det er godt fordelt før der hældes fond over. Skræl sellerien og skær den i grove stykker og tilsæt. Kog suppen i 1 time og fisk så kyllingestykkerne op, og tilsæt derefter fløde. Pil kødet fra kyllingen og sæt det til side. Blend suppen til den er helt glat og tilsæt herefter kyllingen. Drys med persille og server

Skrevet af: Lone d. 07/12/2012

Kilde: Nikolaj Kirk

Kommentarer

Ingen har kommenteret siden endnu

RSS Feed med kommentarer fra denne side | RSS feed for alle kommentarer

Indsend din kommentar