Hvide asparges med brunet smør og hasselnødder
4 pers.
Ingredienser
50g smør
1 dl hasselnødder
2 bundter hvide asparges
Hakket persille til pynt
Fremgangsmåde
Lad smørret brune langsomt, og stil det til side og lad det stå og bundfalde. Rist hasselnødderne i ca. 5 minutter på en tør pande og gnid derefter. Skallerne af nødderne.
Skræl aspargesen, og knæk det nederste af. Samt dem i letsaltet vand i ca. 5 minutter. Afdryp asparges, og anret dem herefter på varmede tallerkener, dryp brunet smør fra det øverste lag af smørret over, drys med nødder og persille og server.
Kilde: Irma's krydderiet
Kommentarer (6)
-
Ret lige Samt til damp, min mand kunne ikke se, at de skulle dampes
Indsendt af astrid, 20/09/2021 7:18pm (3 år siden)
-
Ret lige Samt til damp, min mand kunne ikke se, at de skulle dampes
Indsendt af astrid, 20/09/2021 7:18pm (3 år siden)
-
Ret lige Samt til damp, min mand kunne ikke se, at de skulle dampes
Indsendt af astrid, 20/09/2021 7:17pm (3 år siden)
-
Ret lige Samt til damp, min mand kunne ikke se, at de skulle dampes
Indsendt af astrid, 20/09/2021 7:17pm (3 år siden)
-
Ret lige Samt til damp, min mand kunne ikke se, at de skulle dampes
Indsendt af astrid, 20/09/2021 7:17pm (3 år siden)
-
Ret lige Samt til damp, min mand kunne ikke se, at de skulle dampes
Indsendt af astrid, 20/09/2021 7:17pm (3 år siden)
RSS Feed med kommentarer fra denne side | RSS feed for alle kommentarer