FODMAP-venlige appelsinmarinerede gulerødder
Ingredienser
500 g gulerødder
Saften af en appelsin
2 tsk appelsinskræl fra en økologisk appelsin
2 spsk sesamfrø
3 spsk god olivenolie
Salt og peber
50 gram smuldret Feta ost
Fremgangsmåde
Tænd ovnen på 200 grader.
Skræl gulerødderne og skær dem i stave. Vend gulerødderne i olien tilsat appelsinskræl, salt og peber, og læg dem i et ovnfast fad.
Bag gulerødderne i 25 minutter, og tilsæt herefter appelsinsaften. Sørg for den er godt fordelt på alle gulerødderne. Efter 10 minutter vendes gulerødderne igen, og der drysses sesam ud over dem. De bages yderligere 10 minutter, og så er de klar til servering når feta osten er drysset ud over dem.
Tip
Hvis du vil have et asiatisk twist, kan du bruge soya i stedet for salt.Kommentarer
Ingen har kommenteret siden endnu
RSS Feed med kommentarer fra denne side | RSS feed for alle kommentarer