FODMAP-venlige appelsinmarinerede gulerødder

" Et rart og smagfuldt stykke tilbehør "
Tilbehør
4 pers.

Ingredienser

500 g gulerødder

Saften af en appelsin

2 tsk appelsinskræl fra en økologisk appelsin

2 spsk sesamfrø

3 spsk god olivenolie

Salt og peber

50 gram smuldret Feta ost

Fremgangsmåde

Tænd ovnen på 200 grader.

Skræl gulerødderne og skær dem i stave. Vend gulerødderne i olien tilsat appelsinskræl, salt og peber, og læg dem i et ovnfast fad. 

Bag gulerødderne i 25 minutter, og tilsæt herefter appelsinsaften. Sørg for den er godt fordelt på alle gulerødderne. Efter 10 minutter vendes gulerødderne igen, og der drysses sesam ud over dem. De bages yderligere 10 minutter, og så er de klar til servering når feta osten er drysset ud over dem.

Tip

Hvis du vil have et asiatisk twist, kan du bruge soya i stedet for salt.

Skrevet af: The Fodmapper d. 05/02/2014

Kommentarer

Ingen har kommenteret siden endnu

RSS Feed med kommentarer fra denne side | RSS feed for alle kommentarer

Indsend din kommentar