FODMAP-venlige grahamskiks

" Disse kiks er en lidt grovere version end de FODMAP-venlige knækbrød. Og så er der mindre olie tilsat....så det kan retfærdiggøre det voksende indtag. "
Snack
0 pers.

Ingredienser

2 dl grahamsspeltmel

1,5 dl boghvedegryn

1,5 dl hirsegryn

1 dl risgryn

1 dl majsgryn

1 dl sesam eller andre frø

1 dl boghvedekerner

1 spsk loppefrøskaller

2,5 tsk salt

1,5 tsk bagepulver

1 tsk nigellafrø, eller andet krydderi

5 dl vand

1 spsk olie

Fremgangsmåde

Tænd ovnen på 160 grader varmluft.

Bland alle de tørre ingredienser. Bland vand og olie, og tilsæt dette til de tørre ingredienser.

Fordel massen, der gerne skulle ligne en meget fast grød, fordeles på to bageplader, og rulles ud mellem to lag bagepapir.

Kiksene skæres ud i passende stykker ned en pizzakniv aller en skarp kniv. Herefter tørres kiksene i ovnen i ca. 45 minutter indtil de er begyndt at få lidt farve i kanterne. Kiksene skal køle helt ned, inden de opbevares i en tætsluttende beholder.

Skrevet af: The Fodmapper d. 12/05/2014

Kommentarer

Ingen har kommenteret siden endnu

RSS Feed med kommentarer fra denne side | RSS feed for alle kommentarer

Indsend din kommentar