FODMAP-venlige grahamskiks
0 pers.
Ingredienser
2 dl grahamsspeltmel
1,5 dl boghvedegryn
1,5 dl hirsegryn
1 dl risgryn
1 dl majsgryn
1 dl sesam eller andre frø
1 dl boghvedekerner
1 spsk loppefrøskaller
2,5 tsk salt
1,5 tsk bagepulver
1 tsk nigellafrø, eller andet krydderi
5 dl vand
1 spsk olie
Fremgangsmåde
Tænd ovnen på 160 grader varmluft.
Bland alle de tørre ingredienser. Bland vand og olie, og tilsæt dette til de tørre ingredienser.
Fordel massen, der gerne skulle ligne en meget fast grød, fordeles på to bageplader, og rulles ud mellem to lag bagepapir.
Kiksene skæres ud i passende stykker ned en pizzakniv aller en skarp kniv. Herefter tørres kiksene i ovnen i ca. 45 minutter indtil de er begyndt at få lidt farve i kanterne. Kiksene skal køle helt ned, inden de opbevares i en tætsluttende beholder.
Kommentarer
Ingen har kommenteret siden endnu
RSS Feed med kommentarer fra denne side | RSS feed for alle kommentarer