FODMAP-venlige knækbrød

" Disse knækbrød har mange forskellige ingredienser, og det kan virke lidt uoverskueligt. Men hvis man bager ofte, får man hurtigt opbygget et lille lager af FODMAP-venlige gryn og meltyper. "
Snack
0 pers.

Ingredienser

¾ dl hirseflager

¾ dl fuldkornsmajsmel

½ dl boghvedemel

½ dl majsgryn

1 dl sesamfrø

1 dl risflager

½ dl hel boghvede

¾ tsk salt

½ tsk bagepulver

½ tsk jomfru i det grønne

1,5 dl vand

1,25 dl smagsneutral olie


Fremgangsmåde

Start med at tænde ovnen på 180 grader. Bland herefter alle de tørre ingredienser grundigt, og tilsæt vand og olie. Bland det hele grundigt, og når det er en klistret masse der ikke smuldrer, vendes massen ud på et ark bagepapir. Læg et ekstra stykke bagepapir over dejen, og rul den ud. Rids dejen i passende stykker, og sæt pladen i ovnen i ca. 20 minutter.

Afkøl knækbrødene på en bagerist, og opbevar dem i en lufttæt beholder når de er helt afkølede.

Skrevet af: The Fodmapper d. 10/02/2014

Kommentarer

Ingen har kommenteret siden endnu

RSS Feed med kommentarer fra denne side | RSS feed for alle kommentarer

Indsend din kommentar