FODMAP-venlige knækbrød
0 pers.
Ingredienser
¾ dl hirseflager
¾ dl fuldkornsmajsmel
½ dl boghvedemel
½ dl majsgryn
1 dl sesamfrø
1 dl risflager
½ dl hel boghvede
¾ tsk salt
½ tsk bagepulver
½ tsk jomfru i det grønne
1,5 dl vand
1,25 dl smagsneutral olie
Fremgangsmåde
Start med at tænde ovnen på 180 grader. Bland herefter alle de tørre ingredienser grundigt, og tilsæt vand og olie. Bland det hele grundigt, og når det er en klistret masse der ikke smuldrer, vendes massen ud på et ark bagepapir. Læg et ekstra stykke bagepapir over dejen, og rul den ud. Rids dejen i passende stykker, og sæt pladen i ovnen i ca. 20 minutter.
Afkøl knækbrødene på en bagerist, og opbevar dem i en lufttæt beholder når de er helt afkølede.
Kommentarer
Ingen har kommenteret siden endnu
RSS Feed med kommentarer fra denne side | RSS feed for alle kommentarer