FODMAP-venlige grov snacks
"
Det kan godt være lidt svært at finde FODMAP-venlige snacks på farten, eller når den lille sult melder sig. Disse små guldklumper er rare i en fart.
"
Snack
4 pers.
Ingredienser
¼ portion FODMAP-venlig "rug"-brødsdej
1 stor revet gulerod
1 håndfuld hakkede valnødder
50 g FODMAP-venlig chokolade
3 spsk kakao
1-1½ dl groft speltmel
1 tsk vanillesukker
Fremgangsmåde
Følg opskriften på "rug"-brødsdejen, og når denne er færdig, tilsættes de listede ingredienser.
Dejen skal hæve i 2 timer, og skal derefter sættes i toppe på størrelse med en spiseskefuld på en bageplade. De skal herefter bages i ca. 15 minutter ved 200 grader.
Klummerne kan fryses, men er bedst hvis de lige har fået en hurtig tur i risteren.
Kommentarer
Ingen har kommenteret siden endnu
RSS Feed med kommentarer fra denne side | RSS feed for alle kommentarer