FODMAP-venlige grov snacks

" Det kan godt være lidt svært at finde FODMAP-venlige snacks på farten, eller når den lille sult melder sig. Disse små guldklumper er rare i en fart. "
Snack
4 pers.

Ingredienser

¼ portion FODMAP-venlig "rug"-brødsdej

1 stor revet gulerod

1 håndfuld hakkede valnødder

50 g FODMAP-venlig chokolade

3 spsk kakao

1-1½ dl groft speltmel

1 tsk vanillesukker

Fremgangsmåde

Følg opskriften på "rug"-brødsdejen, og når denne er færdig, tilsættes de listede ingredienser.

Dejen skal hæve i 2 timer, og skal derefter sættes i toppe på størrelse med en spiseskefuld på en bageplade. De skal herefter bages i ca. 15 minutter ved 200 grader.

 

Klummerne kan fryses, men er bedst hvis de lige har fået en hurtig tur i risteren.

Skrevet af: The Fodmapper d. 05/02/2014

Kommentarer

Ingen har kommenteret siden endnu

RSS Feed med kommentarer fra denne side | RSS feed for alle kommentarer

Indsend din kommentar