Hønsesalat med karry og æbler
"
Denne ret er ideel hvis man har en rest kylling fra dagen før. Den kan spises som pålæg, eller som en salat med brød til
"
Tilbehør
4 pers.
Ingredienser
300 g tilberedt kyllingekød
100 g bacon
1 mellem løg
2 fed hvidløg
4 stængler bladselleri
1-2 æbler
1½ dl creme fraiche
1 spsk. citronsaft
1-2 tsk karry
salt
peber
Fremgangsmåde
Steg bacon og evt. kyllingeskind. Hak de øvrige ingredienser, og bland krydderier og cremefraiche. Gem lidt kylling og bladselleri til pynt sammen med bacon og kyllingeskind, og bland resten af ingredienserne. Pynt med bacon, bladselleri og kylling, og server med godt brød.
Serveres med
Godt brødTip
Hvis kyllingeresten har skind på, der er blevet blødt og trist, kan det tages af kyllingen og ristes på panden ligesom baconKommentarer
Ingen har kommenteret siden endnu
RSS Feed med kommentarer fra denne side | RSS feed for alle kommentarer