Hønsesalat med karry og æbler

" Denne ret er ideel hvis man har en rest kylling fra dagen før. Den kan spises som pålæg, eller som en salat med brød til "
Tilbehør
4 pers.

Ingredienser

300 g tilberedt kyllingekød

100 g bacon

1 mellem løg

2 fed hvidløg

4 stængler bladselleri

1-2 æbler

1½ dl creme fraiche

1 spsk. citronsaft

1-2 tsk karry

salt

peber

Fremgangsmåde

Steg bacon og evt. kyllingeskind. Hak de øvrige ingredienser, og bland krydderier og cremefraiche. Gem lidt kylling og bladselleri til pynt sammen med bacon og kyllingeskind, og bland resten af ingredienserne. Pynt med bacon, bladselleri og kylling, og server med godt brød.

Serveres med

Godt brød

Tip

Hvis kyllingeresten har skind på, der er blevet blødt og trist, kan det tages af kyllingen og ristes på panden ligesom bacon

Skrevet af: Lone d. 16/10/2011

Kommentarer

Ingen har kommenteret siden endnu

RSS Feed med kommentarer fra denne side | RSS feed for alle kommentarer

Indsend din kommentar