Peperonatacreme

" Denne creme er perfekt som dip til kartoflerne, eller i en sandwich "
Tilbehør
6 pers.

Ingredienser

800 g røde perfrugter

1-2 fed hvidløg

20 mandler

2-3 spsk græsk youhurt

50 g feta

1 tsk balsamicoeddikke

cayennepeber

salt og peber

olie til stegning i ovn

Fremgangsmåde

De røde peberfrugter halveres, og kernes fjernes og hvidløg hakkes fint. Peberfrugter, hvidløg og mandler lægges i et ovnfast fad, og dryppes med olie. Herefter bages de ved 175 º indtil de har taget lidt farve. De vendes undervejs.

Når peberfrugterne er afkølet lidt, blendes alle ingredienser til en ensartet creme.

Skrevet af: Lone d. 26/06/2011

Kommentarer

Ingen har kommenteret siden endnu

RSS Feed med kommentarer fra denne side | RSS feed for alle kommentarer

Indsend din kommentar