Tunmousse - the one and only
8 pers.
Ingredienser
2 dåser god tun i olie
1 mellemstort løg
2,5 dl creme fraiche
Saften af en citron
4 blade husblas
2 spsk. vand
1½ dl fløde
salt og peber
Fremgangsmåde
Blend den drænede tun, løg, creme fraiche og citronsaft til det er en meget fin og glat masse. Kryd med salt og peber. Læg husblassen i blød i koldt vand, og når denne er opblødt, klemmes vandet ud af bladene, og disse opløses i 2 spsk. kogende vand. Tilsæt 2-4 spsk tunblanding til den opløste husblas for at undgå klumper. Hæld husblasblandingen tilbage i tunblandingen og rør godt. Når man kan ridse med en gaffel uden at ridsen forsvinder piskes flødeskummet luftigt og halvstift, og vendes derefter forsigtigt i tunblandingen. Herefter stilles tunmoussen på køl i 4 timer før den serveres.
Serveres med
Hjemmebagt brødTip
Hvis man skal have den fulde 80'er-effekt kan man vende et glas "kaviar" i moussen sammen med flødeskummet. Brug dog ikke sort "kaviar" da det smitter af i moussen.Kommentarer
Ingen har kommenteret siden endnu
RSS Feed med kommentarer fra denne side | RSS feed for alle kommentarer