Vinens ven
"
Dette er en net lille snack, der sikrer at værtinden får ro i køkkenet til de sidste forberedelser
"
Snack
4 pers.
Ingredienser
Mørdej
3 dl mel
100 g smør
1 æg
Fyld
Pikantost
salt og peber
Pynt
Timian
Sesam
Fremgangsmåde
Mørdejen kan med fordel laves i en mutihakker eller en foodprocessor. Smuldr smør i mel - brug evt. en multihakker. Tilsæt salt og æg, og form en kugle af dejen. Lad dejen stå i køleskabet i en halv time, inden den rulles ud til en rektangel, og smørres med et tyndt lag pikantost. Kværn salt og peber ud over osten, inden de to lange sidder rulles ind mod midten. Skær tynde skiver af pølsen, drys med timian og sesam, og bag i ovnen ved 200 º indtil de er gyldne. Køl af på bagerist - og server.
Tip
Det er kun fantasien der sætter grænser for hvad man kan komme i vinens ven. Prøv frisk timian og cheddar.Kommentarer
Ingen har kommenteret siden endnu
RSS Feed med kommentarer fra denne side | RSS feed for alle kommentarer