Vinens ven

" Dette er en net lille snack, der sikrer at værtinden får ro i køkkenet til de sidste forberedelser "
Snack
4 pers.

Ingredienser

Mørdej

3 dl mel

100 g smør

1 æg

Fyld

Pikantost

salt og peber

Pynt

Timian

Sesam

Fremgangsmåde

Mørdejen kan med fordel laves i en mutihakker eller en foodprocessor. Smuldr smør i mel - brug evt. en multihakker. Tilsæt salt og æg, og form en kugle af dejen. Lad dejen stå i køleskabet i en halv time, inden den rulles ud til en rektangel, og smørres med et tyndt lag pikantost. Kværn salt og peber ud over osten, inden de to lange sidder rulles ind mod midten. Skær tynde skiver af pølsen, drys med timian og sesam, og bag i ovnen ved 200 º indtil de er gyldne. Køl af på bagerist - og server.

Tip

Det er kun fantasien der sætter grænser for hvad man kan komme i vinens ven. Prøv frisk timian og cheddar.

Skrevet af: Lone d. 16/10/2011

Kommentarer

Ingen har kommenteret siden endnu

RSS Feed med kommentarer fra denne side | RSS feed for alle kommentarer

Indsend din kommentar