Friteret escargot
Ingredienser
12 snegle
½ l raps olie (til friture)
125 g hvedemel
1 dl vand
1 dl øl
1 æggehvide
2 spk olie
2 tsk salt
Små grove tern af tørt lyst brød
Fremgangsmåde
Bland mel, salt, vand, øl og olie til en klumpfri jævning. Lad det hvile ½ time. Pisk æggehviden stiv og kom den i med let hånd. Tør sneglene godt, før de kommes i beignetdejen. Vend derefter sneglene i brødternene og friturekog dem. Når de er gyldne tages de op og dyppes en gang til i dejen og frituresteges igen. Lad sneglene dryppe af på fedtsugende papir inden de serveres.
Serveres med
Purløgsaioli og syreperlerTip
Forret: Friteret escargot med purløgsaioli og syreperlerKommentarer
Ingen har kommenteret siden endnu
RSS Feed med kommentarer fra denne side | RSS feed for alle kommentarer