Blog
Posted by Søren d. 9 April 2015
| 0 Kommentarer
Vi fik 6 retter mad:
#1 - Forret, The Razz
Risottokugler med lækker tomatsauce
#2 - Forret, Simon og Kus
Kammuslingceviche med lime og angostura og sprød radise
#Intermezzo - Simon og Kus
Sprødbagt grønkål på rødbede med trøffel
#3 -...
| Læs blog-indlægget!
Posted by d. 8 May 2012
| 0 Kommentarer
Tags:
Menu
Vinteroverlevelse ved kanalen af Markus og Simon
Menu
Forret part A
Friteret escargot med purløgsaioli og syreperler
2010 Cinerino Viognier, Marziano Abbona
Forret part B
Krydret pølse med æble-chili-timiankompot og glaceret rødebede
Diverse Tra...
| Læs blog-indlægget!
Posted by Søren DJ d. 25 February 2012
| 0 Kommentarer
Tags:
æble
Sick Cocks plan B
Forret part A:
Hvid cremet suppe med smør stegt kammusling og gremolata
Ciabatabrød
Intermezzo:
Æblegranite
Forret part deux:
Foie gras con granatæble, rucola und downcocked æblejus
Hovedret:
Stegt andebryst med smørs...
| Læs blog-indlægget!
Posted by Søren DJ d. 25 February 2012
| 0 Kommentarer
Tags:
benni,
østers,
fisk
1. Limfjordsøsters
- som de er skabt!
- Rotari Brut 2002
2. Pocheret Limfjordsøsters i skal
- med beurre blanc og persille!
- Chablis Sieur de Ligny 2008
3. Havtaskekæber smørstegt i timian
...
| Læs blog-indlægget!
Posted by Søren DJ d. 25 February 2012
| 0 Kommentarer
Tags:
hos mille,
niller
Hos niller fik vi en seksretters sag som lød nogenlunde således:
Victoriabars i Catalansk sauce med Gambas.
Saltet Norsk laks
På bund af honningmarineret rødbeder, braiseret fennikel og frisk dild.
Risotto
Med skovsvampe og Parmasan
Kartoffel/por...
| Læs blog-indlægget!
Posted by Søren DJ d. 28 November 2011
| 0 Kommentarer
Tags:
Rugbrød
menu
26.11.2011
selleriravioli
- puré, nøddeolie, æble
2008 scharzhofberg spätlese, von hövel, riesling feinherb
Kommentar:
Top top lækkert - intet at udsætte på retten. Vinen matcher ikke.Den er lige til Dragsholm Slot. God overraskelse - man tr...
| Læs blog-indlægget!
Posted by Søren DJ d. 9 December 2010
| 0 Kommentarer
Tags:
madklub,
italiensk,
vitello tonnato
Anti Pasti:Ravioli m. valnød, persille og mascarpone i basilikum/citron-olieVin: La Famiglia 2007, Nero d’AvolaKommentarer:Ravioli fungerede godt
Citronen bragte det bedste frem i vinen
Brød: KartoffelbrødGod konsistens
Intermezzo Vino:Simon havde taget et ...
| Læs blog-indlægget!