Viser alle opskrifter i kategorien brød
Start med at koge 3 dl vand, og hæld det over det grove majsmel. Imens blandes de resterende 3 dl kolde vand med gæren i en stor røreskål. Når gæren er rørt  ud, blan...
Skrevet for 11 år siden
Det tager næsten et døgn at lave verdens bedste brød, så start aftenen før du skal bruge brødet. Rør gær ud i vandet og bland mel og salt i. Rør indtil al mel er rør...
Skrevet for 11 år siden
Skræl kartoflerne og skær den i små stykker. Kog dem i halvdelen af vandet. Når de er kogt, så pisk kartoflerne sammen med vandet de er kogt i, og køl ned ved at hælde den s...
Skrevet for 14 år siden
Rør gæren ud i vandet i stor skål. Rør mel og salt i. Det bliver en meget våd dej. Dejen skal ikke æltes, bare samles. Stil dejen til hævning i...
Skrevet for 13 år siden
Opløs gær i lunkent vand, og tilsæt en dl mel. Lad fordejen stå og hvile i 20 min, og tilsæt derefter salt, olie og så meget mel som dejen behøve...
Skrevet for 14 år siden
Rør gæren ud i det lunkne vand. Tilsæt 3 dl af det sigtede mel, og lad gæren stÃ¥ og vÃ¥gne i 20 minutters tid. Tilsæt herefter olie, fuldkornsspeltmel, Havregryn, gulerÃ...
Skrevet for 11 år siden
Opløs gær i øl og vand. Tilsæt durummel og lidt af det almindelige mel. Rør godt, og tilsæt salt, sukker og olie. Tilsæt mere mel indtil dej...
Skrevet for 14 år siden
Dag 1 Læg fennikelfrøene i blød i vandet 30. minutter før du skal igang med dejen. Herefter opløses gæren og der tilsættes maltsirup. Hvedemel, salt og maltmel tilsætt...
Skrevet for 10 år siden
Dag 1 Opløs gæren i det kolde vand, og tilsæt fuldkornsspeltmel. Rør dejen godt sammen, og lad den stå tildækket på køkkenbordet til næste dag. Dag 2 Læg k...
Skrevet for 11 år siden
Tænd ovnen på 220°. Sigt mel, flormelis, bagepulver og salt sammen. Smuldr smør i melblandingen. Tilsæt mælken lidt ad gangen, imens der røres med en gaffel. Når dejen har...
Skrevet for 12 år siden
Udblød gær i det lunkne vand, og tilsæt sukker, 2/3 af havreflagerne og salt. Herefter tilsættes mellet lidt efter lidt imens der røres med en grydeske, indtil dejen slipper i...
Skrevet for 10 år siden